Laat uw auto('s) onze zorg zijn, Smulders Car Expert

Nieuw bij Smulders Car Expert:

Rapid Specialty, het schoonmaakmiddel voor uw motor en airco!

Een optimaal functionerende motor en brandstofsysteem geven het beste rendement. Daarvoor moet de motor en het brandstofsysteem wel vrij zijn van inwendige vervuiling Door het gebruik van Rapid reinigingsproducten wordt de motor en het brandstofsysteem van binnen gereinigd. Hierdoor presteert de auto optimaal en rijdt deze soepeler. Tevens zorgt de reiniging voor een optimalisering van het brandstofverbruik en schonere uitlaatgassen. Schoon presteert beter!

Wilt u extra informatie over deze producten, neem dan contact met ons op.

In het groene gebied van de grafiek wordt door de Rapid Specialty producten jaarlijks preventief toe te passen afzettingen tot een minimum beperkt, waardoor de motor optimaal functioneert en het brandstofverbruik minimaal is.

Komt uw auto in het gele gebied dan zijn dusdanige vervuilingen aanwezig dat met behulp van hogere doseringen en een juiste procedure toch nog oplossingen aangeboden kunnen worden.

Komt uw auto in het rode gedeelte terecht dan is door de overmatige vervuiling in het gehele systeem vaak het vervangen van het defecte onderdeel de enige optie (dit zijn vaak dure reparaties).


Voordelen van Rapid

  • Minder brandstof- en olieverbruik
  • Minder milieubelasting
  • Waardebehoud van de motor
  • Voorkomt dure reparaties
  • Stillere motor en meer vermogen

Afspraak maken.

APK service.

Wat zijn onze openingstijden?

Maandag: 08:15 - 17:15
Dinsdag: 08:15 - 17:15
Woensdag: 08:15 - 17:15
Donderdag: 08:15 - 17:15
Vrijdag: 08:15 - 17:15
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Over ons.

Bereikbaarheid.

Online banden kopen, inclusief montage

Op zoek naar voordelige autobanden? Vergelijk en koop direct voordelig jouw banden online. De prijzen zijn inclusief btw, montage, balanceren en verwijderingsbijdrage. U bestelt, wij monteren en uw auto is onze zorg. Bestel nu betrouwbaar uw autobanden.
Klik hier en bestel direct
scroll up